HIDEOUS DIVINITY, CALAMITY

12
Jun
2016
Datum: nedelja, 12.6.2016
Ura: 20:00
Kraj: MC Pekarna
Vstopnina: Prispevek: 5€, z rezervacijo 4€
Organizator: Partysan Booking & IndiJanez

V Maribor že drugič prihajaja odlični death metal band iz Rima, HIDEOUS DIVINITY. Na začetku leta so se pridružili skupini CANNIBAL CORPSE na evropski turneji.

 

HIDEOUS DIVINITY (Italija - Rim, Death Metal)

Zametki skupine HIDEOUS DIVNITY segajo v leto 2007, ko so združili sile Enrico, Synder in Mauro z željo, da ustanovijo pravi, trdi in čisti death metal band. Še istega leta so izdali dva komada, nato pa so po dolgem premoru premoru leta 2012 izdali svoj prvi album z naslovom "Obeisance Rising", ki je pri kritikih požel številne hvale. Dve leti zatem so izdali še drugi album »Cobra Verde«, ki je bil tako med publiko kakor tudi med kritiki, odlično sprejeti. 
Skupino trenutno sestavljajo Enrico "H." Di Lorenzo na vokalih, Enrico Schettino kitari, Giulio Galati na bonih, Stefano Franceschini na bass kitari in Giovanni Tomassucci kitari. Enrico »H.« Di Lorenzo je še edini ustanovni član, ki je ostal v skupini. 

https://www.facebook.com/hideousdivinity/timeline

https://www.youtube.com/watch?v=Cre4O0MGa_8

https://www.youtube.com/watch?v=WvDmfndOxic

 

CALAMITY (Ptuj, Technical Death Metal)

Calamity so tehnična death metal skupina, sestavljena iz starih znancev ptujske alternativne scene (nekoč Fact of Fury) z novim vokalistom.

Program kluba

28
Sep
Sob
MC Pekarna, Maribor
21:00
11
Okt
Pet
MC Pekarna, Maribor
22:00

Naš program drugje

18
Nov
Pon
Klub Močvara, Zagreb
19:00