N'Toko

14
Sep
2018
Datum: petek, 14.9.2018
Ura: 22:00
Kraj: MC Pekarna
Vstopnina: 6€ predprodaja (MC Pekarna) / 7€ na dan koncerta z rezervacijo na www.pekarna.net / 8€ dan dogodka brez rezervacije
Organizator: IndiJanez

Novomeščan Miha Blažič alias N’Toko velja za tehnično najbolj izpopolnjenega slovenskega raperja. Svojo kariero je začel kot vokalist uspešnega funky-jazz-rap kolektiva Moveknowledgement, kasneje se je začel udeleževati tudi raznih improvizacijskih freestyle tekmovanj, ki so mu dvakrat prinesla naslov državnega prvaka.

Tokrat bo nastopil v živo z vsemi elektronskimi napravami, igral pa bo mešanico komadov iz zadnje, v Nemčiji izdane plate "Emirates" in starejše stvari iz slovenskih plat.

Diskografija:

> Studijski albumi
Cesarjeva nova podoba (2003)
Dobrodelni koncert ob koncu sveta (2005)
Ex Shanti/Future Shanti (2010)
Parada ljubezni (2010)
Mind Business (2013)
Emirates (2017)

> EP-ji
Where's Waldo (2004)
Elixiryproslam (2007)
Fight Like a Girl (2012)

Vstopnina:
- 6 EUR v predprodaji (MC Pekarna)
- 7 EUR na dan koncerta z rezervacijo na www.pekarna.net
- 8 EUR na dan koncerta brez rezervacije

Koncert poteka v sklopu cikla "Besede v notah". Delovanje Društva IndiJanez podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo, Urad RS za mladino, Zavod za zaposlovanje, ŠOUM, Evropski socialni sklad, Ministrstvo za izobraževanje.

 

Program kluba

21
Sep
Pet
22
Sep
Sob
MC Pekarna
22:00
29
Sep
Sob
MC Pekarna
21:00
05
Okt
Pet

Naš program drugje

12
Mar
Tor