Primal Fear, RiotV, Existance - Kino Šiška

21
Okt
2018
Datum: nedelja, 21.10.2018
Ura: 20:00
Kraj: Kino Šiška
Vstopnina: 22€ predprodaja / 25€ dan dogodka
Organizator: IndiJanez & Veseli dihurčki

Vstopnice 22 evrov v predprodaji, 25 evrov na dan koncerta! Zaenkrat se jih dobi prek On-Parole

https://www.on-parole.com/si/shop/view/primal-fear-riot-v-existance-ljubljana-21-10-2018-ticket
Tickets 22 euro in presale, 25 euro on show day! YOu can get them through On-Parole!
https://www.on-parole.com/shop/view/primal-fear-riot-v-existance-ljubljana-21-10-2018-ticket

Join the heavy metal mailing list on the link below!
http://eepurl.com/bDicir

IndiJanez & Veseli Dihurčki predstavljamo in vabimo!
Oktobrski čas za power metal

Hladnejši dnevi, a vroča srca power metalcev - tako že zdaj lahko opišemo prihajajoči power metal event, ki bo Sloveniji predstavil kultne nemške nažigače Primal Fear in legendarne ameriške power metal norce Riot V.
Primal Fear so nemški odgovor na Judas Priest, so Accept na potenco, so Manowar na speedu in so tako metal, da gotovo najdejo zase novo mesto v periodnem sistemu elementov v sekciji težkih kovin. Bend je 21 let nazaj ustanovil nekdanji član kultnih Gamma Ray, ki je potem šel celo na avdicijo Judas Priest, Ralph Scheepers. A bogovi metala so hoteli, da Ralph hodi svojo pot in tako je nastal kultni nemški power metal bend, ki je Slovenijo že obiskal, gotovo pa je pustil svoj tevtonski pečat tudi drugod po Evropi in po svetu. Ralph pa ni sam - z njim je eden in edini bas kitarski norec, Mat Sinner, vodja kultnih Sinner. V bendu pa so še Tom Naumann (Sinner), Alex Beyrodt (Jorn) ter Francesco Jovino (Edge Of Forever). Njihovi komadi so metal, njihov življenjski način je metal, vse v zvezi s Primal Fear je METAL!


Z njimi pa bodo žgali eni najstarejših in najmočnejših bendov na svetu, ameriški Riot, ki so zdaj - ker so že 5. inkarnacija tega benda - znani kot Riot V. Avtorji albumov, kot sta Privilege Of Power ter Thundersteel, so eni najbolj znanih na sceni. Gre za odličen bend z vrhunskimi pesmimi in odličnimi glasbeniki, med njimi so najstarejši član zasedbe Riot, kitarist Mike Flyntz, basist Don Stavern, ki je nekoč igral v kultnih S. A. Slayer, kitarist Nick Lee iz Moon Tooth, vokalist Todd Michael Hall iz Jack Starr's Burning Starr ter bobnar Frank Gilchriest iz Liege Lord in Virgin Steel. Fuckin' A! Predstavili bodo svojo odlično vizijo ameriškega power metala in tudi trenutni album Armor Of Light.

PRIMAL FEAR
https://www.facebook.com/PrimalFearOfficial/

RIOT V
https://www.facebook.com/riotrockcity/

EXISTANCE
https://www.facebook.com/existanceband/

 

Program kluba

21
Aug
Sre
MC Pekarna, Maribor
19:00
28
Sep
Sob
MC Pekarna, Maribor
21:00