Indijanez Pasus - Kodex Časti

Tvoj novi zvesti spremljevalec v hlačnih žepih, denarnici, ženskih torbicah...

Sprašuješ se, zakaj bi ga imel? Na kratko so zadeve razložene na hrbtni strani pasusa, na tem mestu pa so malenkost bolj razdelane (ne pa preveč)

Smisel tega? Da se povežemo – pa ne z uporabo tistih brezosebnih nalepk v milijon različnih variantah! V uporabi bo čisto pravi, oldschool štempl, pa tale pasus (seveda s tvojo in našo malenkostjo).

Po želji je to lahko dodatek k tvoji članski izkaznici (ki je OBAVEZNA! pred pridobitvijo tega pasuša) ali pa nadomestek v primeru, da si jo pozabil doma.

 

Gremo lepo po vrsti:

Obvezna polja so: priimek, ime, naslov in št. staroselca (cifra tvoje izkaznice!)

Spodaj izbereš (odklukaš, prekrižaš, obkrožiš...) zvrst muzike, ki jo poslušaš – z meseci/leti jo lahko seveda dopolniš.

Vse ostalo pa se polni sproti...

 

Avtogrami osebja? Kogarkoli od MC STAFFA zahaklaj za podpis! Za 10 podpisov (različnih oseb seveda) dobiš štempl na odebeljeno polje. ;)

Members party – vsakič ko se bo zgodil, lahko dobiš štempl – seveda, če si prisoten! =]

MC koncerti – kaj šteje? Vsak obiskan koncert pomeni štempl. Z vsak, mislimo VSAK (ne glede na vstopnino). Med čik ali odtočilno pavzo skočiš do šanka in štempl je tvoj..

Naši koncerti izven MCja?  Velja enako kot pri MC koncertih, ampak tukaj pač poiščeš katerega »našega« - tisti bo potem opremljen s »ta pravim« štemplom.

Ostalo... potopisi, anime večeri, kino v MCju, »naši« pohodi.... kakršnakoli druga aktivnost (ko niso koncerti in membersi) spada sem.

Za zgoraj naštete primere (z izjemo avtogramov) velja sledeče: za vsako 5. odštemplano polje dobiš štempl na odebeljeno polje.

Za vsako odebeljeno polje v celem (lahko tudi v počenem ali pa raztrganem...) pasušu pa dobiš nekaj po sledečem ključu:

1. odebeljeno polje: mini broška

2. odebebeljeno polje: druga mini broška (ne bo enaka kot prva! :P )

3. odebeljeno polje: srednja broška

4. odebeljeno polje: koncertna vstopnica po lastni izbiri (seveda iz nabora »naših« koncertov)

5. odebeljeno polje: velikanska broška

8. odebeljeno polje: zupa dupa spešl MC majca!

Pozor! Pridobljene dobrote niso v prosti prodaji (razen, ko jih bo kdo za mastne denarce prodajal na ebayu ali bolhi).

Še en napotek – na koncertih, membersih, obiskih MCja in v razno kategoriji si sam napiši datum v polje. Tako se bomo izognili nepotrebni gužvi... ;)

 

Če si si pozorno prelistal pasuš si opazil še najmanj eno kategorijo:

  • Prostovoljno delo: tukaj ni štemplov, ampak so zrna. Za vsako uro prostovoljnega dela, ki ga opraviš preko našega centra, si prislužiš 3 (tri) zlata zrna/nuggete/. Vrednost enega zrna je enaka 1€ (ob večji fluktuaciji trga se vrednost lahko naknadno spremeni gor ali pa dol :P ). Ta zrna lahko zamenjaš za vstopnico na naše koncerte. Primer: Če si delal 2 uri, ti pripada 6 zrn, ki jih lahko zamenjaš za karto v vrednosti 6E. Zrna se seštevajo in odštevajo. Več zrn dobiš, boljšo karto si priboriš!
  • Obiski MCja kar tako: Vsakič, ko prideš v MCja, dobiš štempl! :D wiiiiiiiiiiiiiii To pomeni 55 štemplov oz. slaba 2 meseca vsakodnevnih obiskov - 31. in 55. štempl ti prisluži odebeljeno polje!

 

Slovesne ceremonije podeljevanja »nagrad« se bodo izvajale po potrebi (vsake toliko) – torej ko prideš do zapolnjenega odebeljenega polja, nam pošlji kurirja (e-mail na info[opica]klub-mc.si), v sporočilo napiši, da ponižno prosiš za avdienco z Velikim poglavarjem. Ko se vas bo nabralo dovolj (koliko je dovolj določa Veliki poglavar), bote preko dimnih signalov pravočasno obveščeni.

Na avdicijo pridite odeti v svečano MCjevo oblačilo - torej tiste zadeve, ki jih imate največkrat v MCja! ß to je obvezno :P

 

Za radovedneže, ki so prebrali do sem, pa še tole: Čemu se zadevi reče pasuš? Ker vas bo spremljala po vaših in naših dogodivščinah povezanih s totim našim FENOMENALNIM klubom.

NE PUSTIMO SE!  INDIJANEZI ZA VEDNO --- navkljub vsem marketinškim/političnim/podjetniškim preprekam!
Ostali dogodkiVsi
Zadnje objaveVse
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene