Razstava: PREBUJANJE

Podrobnosti

 • Friday, 12 April, 2024
 • | 18:00
 • MC Pekarna

PODROBNOSTI

 • Datum:

  Friday, 12 April, 2024
 • Ura:

  18:00
 • lokacija:

  MC Pekarna

Vabljeni, da doživite lepoto prebujanja na odprtju samostojne razstave Nine Purg. Po gostovanju v Emce placu v Velenju bo razstava z naslovom PREBUJANJE zdaj prvič na ogled tudi v Mariboru v sklopu razstavišča MC.   

 

Avtorica Nina Purg, ki ustvarja pod umetniškim imenom artemis nina, je mlada slikarka, stara 26 let. Prihaja iz Kamnice pri Mariboru in je študentka na Fakulteti za naravoslovje in matematiko na Univerzi v Mariboru. Avtorica je tudi članica likovne sekcije STIL v KD Studenci pod mentorstvom akademske slikarke Mire Uršič. Nina rada preživlja svoj prosti čas v objemu narave, iz katere črpa navdih za svoje ustvarjanje, in prav preprosto lepoto narave želi s svojimi deli ljudem tudi približati.

 

Skozi dela, ki jih je umetnica ustvarila s tehniko akvarela in risanja pikic s črnilom v obdobju 5 let, nas bo razstava popeljala skozi odkrivanje različnih lepot prebujanja – pa naj bo to prebujanje narave iz globokega zimskega spanja, prebujanje samega sebe ali pa prebujanje spoznanja lepot arhitekture.  

 

Veselimo se vaše prisotnosti na uradni otvoritvi razstave v petek, 12. aprila, ob 18. uri v MC Pekarna, kjer boste lahko iz prve roke doživeli te čarobne trenutke. 

 

Razstava bo uradno odprta od petka, 12. aprila, do nedelje, 12. maja, v obratovalnem času mladinskega centra in kluba, ogledati pa si jo bo možno že od 5. aprila. Pridružite se nam in doživite preprosto lepoto izraza kreativnosti. 

 


Aktivnost poteka ob podpori Urada republike Slovenije za mladino. 


slika


Lokacija
Organizator

Društvo IndiJanez

Ostali dogodkiVsi
Zadnje objaveVse
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene