1. mariborski ZOMBIE WALK

Podrobnosti

 • petek, 22 junij, 2012
 • | 09:00
 • Vstopnina: Vstop prost!

PODROBNOSTI

 • Datum:

  petek, 22 junij, 2012
 • Ura:

  09:00
 • lokacija:

  Mariborske ulice

FB link: http://www.facebook.com/events/405946509457349/

1. mariborski ZOMBIE WALK, bo v petek, 22.6.2012. "Zombije" bo pot vodila iz Pekarne do centra Maribora in nazaj.

URNIK

9:00 skupinsko maskiranje z maskerji

12:00 zbor zombijev

12:30 navodila zombijem

13:00 Začetek ZOMBIE WALKa po ulicah

 

ZELO POMEMBNO OBVESTILO!

Na dogodek pridite že namaskirani in oblečeni kot zombiji, ki že 300 let gnijejo v grobu! Časa ne bo dovolj, da namaskiramo vse udeležene, temveč samo za kakšne detajle, ki vam bodo manjkali. Lahko ste Dr. Zombi, Gospod Poslovni Zombi, Natakar Zombi, Mesar Zombi itd. Pustite domišljiji prosto pot. Poiščite oblačila, ki jih ne boste več nosili, ki jih ni škoda umazati ali raztrgati. S seboj prinesite tudi rekvizite: barvne leče za oči, umetne okončine ali organe, igrače, pupe, lopate, verige itd.

V primeru dežja bomo shod prestavili na naslednji dan 23.6. Urnik in pot pa ostajata ista.

 

22.6.2012 se bodo torej prebudili stvori, ki smo jih do zdaj videli samo v filmih. Prihaja že dolgo napovedana apokalipsa leta 2012!

Zamislite si, da se po nekem naključju mrtveci odločijo, da jim je dovolj poležavanja pod zemljo. In zbudijo se lačni, blatni, raztrgani, nejevoljni, predvsem pa jezni na cel svet. Niso ravno razpoloženi za razgovor, v bistvu so že pozabili govorit in namesto tega le ječijo in brundajo. Iz oči jim je zginil lesk, lase imajo skuštrane, tudi motorika jih ne uboga najbolj. Človek odprte narave bi rekel, da so čisto v redu, le da jih je Smrt malo ukrivila in zdelala. :-)

Tako se mrtveci, očitno vodeni z neko nevidno silo, zberejo v Pekarni in se odpravijo na pohod po mestu. Motovilijo po pločnikih (in NE po cesti), spuščajo grozljive zvoke, se zasmejijo in tu in tam grizljajo radovedneže. Prstek tu, prstek tam, potem pa doma nočejo nič jest.

 

ENGLISH:

We invite all interested persons to consider the ZOMBIE WALK which will be on Friday, 06/22/2012 and start browsing the attic and finding the right props and clothes. Desirable are suitable cloths for the event, which can get damaged and dirty. We hope that you will join us and that together we will change Maribor from "ghost town" into a town of "living dead".


slika


Lokacija
Mariborske ulice
Organizator
IndiJanez
Vstopnina
Vstop prost!
Ostali dogodkiVsi
Zadnje objaveVse
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene